VIJVERFLORA
SWOLGEN
Vijver- en aquariumspeciaalzaak
Ga naar de inhoud
Aqua-feeder
Superfish
Computergestuurde voederautomaat, voor korrels en vlokken. De eenvoudige manier om je vissen ieder dag te voeren, zelfs als je niet thuis bent. programmeerbaar tot 4 voertijden per dag. meer dan 200 keer voeren op 1 set batterijen.
Standaard assortiment
Easyfeed voederautomaat
Juwel
De passende voederautomaat voor uw Juwel Aquarium. Alle aquariums welke met de High Lite technologie zijn voorzien, hebben een uitsparing voor de Juwel voederautomaat in de voorklep van de lichtkap.
Standaard assortiment
Precision voederautomaat
Sera
De trommel laat de ingestelde hoeveelheid langzaam en gelijkmatig in het aquarium glijden. Daarom is er geen sprake van klonteren als gevolg van spatwater meer. Er kan tot zesmaal per dag automatisch mee worden gevoederd.
Uitlopend assortiment
3581 Voederautomaat
Eheim
Wordt geleverd met batterijen. De van lucht voorziene voederkamer zorgt voor droog voer. Met de eenvoudige programmering bepaald u wanneer de aquarium bewoners kunnen eten. Ook twee keer voeren is mogelijk. Door een eenvoudige knopdruk kan men tussendoor voeren. Een alarmsysteem geeft tijdig aan wanneer de batterijen beginnen te minderen. Inhoud ca 100 ml.
Standaard assortiment
Easy Feed
Hobby
Zeer eenvoudig te programmeren, max. 4 voedermomenten per dag. Geschikt voor granulaat- en vlokkenvoer. 360° horizontaal draaibaar. Voer blijft niet vastplakken dankzij de geventileerde voedertrommel. Te gebruiken via de geïntegreerde en oplaadbare accu of de mogelijkheid de voederautomaat rechtstreeks op het stroomnet aan te sluiten (netadapter niet meegeleverd). Veilig ook bij stroomuitval, de accu levert tot max. 6 weken stroom. Max. 100 g / 300 ml
Standaard assortiment
Onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigingen. Het assortiment kan veranderen of uitlopen.
©Vijverflora | Copyright 2018 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring
Vijverflora
Jan van Swolgenstraat 14
5866 AV Swolgen
Nederland
Over ons

Telefoon: 0478 - 69 21 49
Internationaal: 00 31 478 692149
Kvk nummer: 12027268
BTW nummer: NL800762800B01
Terug naar de inhoud